Kalusha aanwezig tijdens nacht van de VN

October 18, 2007

Gister is bekend geworden dat Kalusha definitef aanwezig zal zijn tijdens de Nacht van de VN in de Melkweg van Amsterdam. A.s. woensdag 24 oktober vindt deze happening plaats. Naast de uitreiking van de milleniumschoen, waarvoor Kalusha genomineerd is, vervult hij een belangrijk onderdeel in het programma. Om 19.00 uur is de aftrap en zal Kalusha Bwalya samen met o.a. Lornah Kiplagat zijn persoonlijke ervaringen op het gebied van sport&ontwikkeling met de gasten delen. Om 21.00 uur is het vervolgens tijd voor de uitreiking van de milleniumschoen, waarna om 22.15 uur Kalusha de film: Kalusha – de droom van Zambia zal presenteren a.d.h.v. een kort inleidend interview. In deze documentaire van het NOS wordt op een indrukwekkende manier teruggeblikt op een aantal hoogte en dieptepunten uit het bestaan van ‘King Kalu’ en Zambia. Uiteraard zijn wij als Nederlandse tak van de foundation tijdens deze avond aanwezig.

Latest News

  1. Women Football Coaching Course in Mozambique
  2. Sponsorloop Nova College Slinge groot succes!
  3. Nova College Slinge in het zweet voor Kalusha Foundation!
  4. De kracht van Afrika!
  5. Kalusha Foundation in de spotlights…

Previous